BlocOut 80

BlocOut Max Roller Blind

Grote, brede ramen zijn ideaal voor lichte huizen, maar kunnen energieverlies in de hand werken. BlocOut 80 is ontwikkeld om licht tegen te houden en tocht te reduceren – zelfs bij de grootste ramen.

43% besparing op gemiddelde stookkosten

Dit rolgordijn was de winnaar van de ‘Best Energy Saving Product or Service’ op de BBSA Awards en kreeg een zilveren medaille bij de ‘House Beautiful Awards for best Eco Product’. Dit type rolgordijn kan er echt aan bijdragen om uw verwarmingskosten te verlagen. Bovendien is BlocOut het eerste type rolgordijn dat onafhankelijk thermisch getest is door de ‘British Board of Agreement’ en waarvan is bewezen dat het tot 43% op uw gemiddelde stookkosten te kan besparen.

100% verduisterend

BlocOut is een zeer innovatief rolgordijnsysteem dat, wanneer het in combinatie met de juiste stoffen wordt gebuikt, elke kamer ongeëvenaard kan verduisteren. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat dit type rolgordijn een extra dimensie krijgt die niet te bereiken is met welk ander type rolgordijn dan ook.

Omdat er bij het BlocOut systeem geen koordjes gebruikt worden, is het volledig kindvriendelijk en in overeenstemming met de recente Europese wetgeving.

Safe By Design


Kindveiligheid

We zijn een familiebedrijf en weten dat veiligheid in huis vooropstaat. Om deze reden zijn alle ontwerpen op basis van onze eigen ‘Safe by Design’-principes ontworpen. Daarnaast voldoen onze producten volledig aan de laatste Europese richtlijnen. BlocOut rolgordijnen hebben, in overeenstemming met ‘Safe by Design’, geen (los hangende) koorden of kettinkjes.

Volledig verduisterend
Energie besparend
Stof verwisselen
Installatie zonder boren
Verschillende Stoffen
Fabriek in Verenigd Koninkrijk

BlocOut Max Roller Blind Product Spec Sheet

Download

Word een Bloc Blinds handelspartner

En ontdek 'Een wereld van verschil'

Word een handelspartner van Bloc Blinds en krijgt toegang tot onze innovatieve producten van wereldklasse, de Margin Maker, snelle en efficiënte klantenservice en toegang tot de beste rolgordijnen op de markt.

sign up
x