Fabric Changer Rolgordijn

Fabric Changer Roller Blind

Ons Fabric Changer rolgordijn biedt u de mogelijkheid om de look van uw rolgordijnen gemakkelijk en betaalbaar te veranderen, door middel van ons eenvoudige ‘hook-on, hook-off’-systeem.

Van felle kleuren tot lichte, zachte tinten, wat u maar wilt. Verander het steeds weer met dit simpele, unieke en zeer slimme Fabric Changer systeem. Geen gereedschap, geen rompslomp en zonder moeite!

Dit rolgordijn is gemaakt van extreem sterke materialen en is precies op maat gemaakt voor uw raam. Het mechanisme is ontworpen om jarenlang mee te gaan. Dat geeft uw klanten de vrijheid om te blijven investeren in het systeem met nieuwe stoffen zo vaak ze willen.

Safe By Design


Kindveiligheid

We zijn een familiebedrijf en weten dat veiligheid in huis vooropstaat. Om deze reden zijn alle ontwerpen op basis van onze eigen ‘Safe by Design’-principes ontworpen. Daarnaast voldoen onze producten volledig aan de laatste Europese richtlijnen. BlocOut rolgordijnen hebben, in overeenstemming met ‘Safe by Design’, geen (los hangende) koorden of kettinkjes.

Volledig verduisterend
Energie besparend
Stof verwisselen
Verschillende Stoffen
Fabriek in Verenigd Koninkrijk

Fabric Changer Product Spec Sheet

Download

Word een Bloc Blinds handelspartner

En ontdek 'Een wereld van verschil'

Word een handelspartner van Bloc Blinds en krijgt toegang tot onze innovatieve producten van wereldklasse, de Margin Maker, snelle en efficiënte klantenservice en toegang tot de beste rolgordijnen op de markt.

sign up
x