Dakraamgordijn

Skylight

Bloc Premium dakraamgordijnen zijn anders dan alle andere rolgordijnen op de markt. Door een groot scala aan toegevoegde en gepatenteerde onderdelen zullen ze elk dakraam verbeteren.

Gemakkelijk te bestellen, op maat gemaakt en zelfs nog gemakkelijker te installeren – onze rolgordijnen zijn de ultieme hoogwaardige aanvulling op elk dakraam van de toonaangevende merken. Omdat onze dakraamrolgordijnen verkrijgbaar zijn in een groot aantal kleuren en patronen was het nog nooit zo makkelijk om passende rolgordijnen bij elk interieur te vinden.

De installatie van rolgordijnen was nog nooit zo simpel: ons systeem is met slechts vier schroeven te monteren. De installatie van het systeem zorgt dus niet voor rotzooi.

Safe By Design


Kindveiligheid

We zijn een familiebedrijf en weten dat veiligheid in huis vooropstaat. Om deze reden zijn alle ontwerpen op basis van onze eigen ‘Safe by Design’-principes ontworpen. Daarnaast voldoen onze producten volledig aan de laatste Europese richtlijnen. BlocOut rolgordijnen hebben, in overeenstemming met ‘Safe by Design’, geen (los hangende) koorden of kettinkjes.

Volledig verduisterend
Energie besparend
Stof verwisselen
Installatie zonder boren
Verschillende Stoffen
Fabriek in Verenigd Koninkrijk

Skylight Product Spec Sheet

Download

Word een Bloc Blinds handelspartner

En ontdek 'Een wereld van verschil'

Word een handelspartner van Bloc Blinds en krijgt toegang tot onze innovatieve producten van wereldklasse, de Margin Maker, snelle en efficiënte klantenservice en toegang tot de beste rolgordijnen op de markt.

sign up
x