Premium Duo Rolgordijnen

Zebra Blinds

De Bloc Premium Duo rolgordijnen worden gekenmerkt door een slim systeem dat zowel een moderne uitstraling als daglichtregulatie biedt.

Onze Premium Duo rolgordijnen serie is toonaangevend wat betreft design en daglichtregulatie in huis. Dit slimme systeem bestaat uit opeenvolgende wisselende stroken van gekleurd en transparant materiaal. U kunt de hoeveelheid daglicht in uw kamer regelen door de stroken van de twee lagen stof uit te lijnen.

Dit premium rolgordijnsysteem is net als de andere producten van onze Bloc-serie veel verder ontwikkeld dan een standaard rolgordijn. Ons systeem is gemaakt van de hoogwaardigste materialen en staat daarmee voor kwaliteit. En, door het flexibele ingebouwde Fabric Changer systeem is dit het enige rolgordijnsysteem dat u nodig heeft – en ooit nodig zult hebben.

Safe By Design


Kindveiligheid

We zijn een familiebedrijf en weten dat veiligheid in huis vooropstaat. Om deze reden zijn alle ontwerpen op basis van onze eigen ‘Safe by Design’-principes ontworpen. Daarnaast voldoen onze producten volledig aan de laatste Europese richtlijnen. BlocOut rolgordijnen hebben, in overeenstemming met ‘Safe by Design’, geen (los hangende) koorden of kettinkjes.

Volledig verduisterend
Energie besparend
Stof verwisselen
Installatie zonder boren
Optionele hor
Verschillende Stoffen
Fabriek in Verenigd Koninkrijk

Premium Zebra Blinds Product Spec Sheet

Download

Word een Bloc Blinds handelspartner

En ontdek 'Een wereld van verschil'

Word een handelspartner van Bloc Blinds en krijgt toegang tot onze innovatieve producten van wereldklasse, de Margin Maker, snelle en efficiënte klantenservice en toegang tot de beste rolgordijnen op de markt.

sign up
x