Architecten

Onze rolgordijnen bevatten slimme innovaties die architecten volledige designflexibiliteit, een gemakkelijke installatie en extra veiligheid bieden bij elk project.

Goede architectuur is het creëren van aangename ruimtes die passen bij degene die ze gebruikt. Bloc Blinds levert een serie stijlvolle en simpele en toch zeer functionele rolgordijnen die elke architect en projectmanager tijd en rompslomp kunnen besparen. Van het aanbieden van daglichtregulatie in kamers met ongebruikelijke afmetingen tot energiebesparing, onze Bloc rolgordijnen worden op maat gemaakt voor de architectuur:

Rolgordijnen die energie besparen en/of verduisterend zijn

Nieuwe gebouwen dienen vaak te voldoen aan nieuwe wetgevingen. Onze rolgordijnen kunnen u helpen om een nieuw niveau van bouwprestaties te bereiken. Oudere gebouwen, hoe architectonisch prachtig ook, kunnen een groot gedeelte van de aanwezige energie verspillen. Moderne gebouwen, vaak licht en luchtig, hebben juist regelmatig een effectieve lichtregulering nodig. BlocOut is de eerste serie rolgordijnen die tot 43% op de stookkosten besparen, zoals onafhankelijk bewezen door de British Board of Agreement. De rolgordijnen zijn perfect voor ruimtes waar volledige duisternis gewenst is. Het unieke design van de BlocOut-cassette en -zijgeleiders zorgt voor een praktische, discrete aanvulling op elke ruimte.

Rolgordijnen die gemakkelijk en voordelig kunnen worden verwisseld

Het Bloc Fabric Changer systeem is perfect voor drukke ruimtes en kamers waarin rolgordijnen voortdurend worden gebruikt. Het is bovendien de meest effectieve, simpele manier om uw ruimte er goed uit te laten zien. Met ons unieke ‘hook-on, hook-off’ Fabric Changer systeem kunnen uw klanten de stof gemakkelijk verwisselen zonder dat ze daarvoor het complete rolgordijnsysteem hoeven te vervangen. Dit maakt ons systeem tot een voordelige en duurzame oplossing.

Word een Bloc Blinds handelspartner

En ontdek 'Een wereld van verschil'

Word een handelspartner van Bloc Blinds en krijgt toegang tot onze innovatieve producten van wereldklasse, de Margin Maker, snelle en efficiënte klantenservice en toegang tot de beste rolgordijnen op de markt.

sign up
x