Educatie

Onze ontwikkelaars hebben, speciaal voor de educatieve sector, een praktische, multifunctionele en mooie serie rolgordijnen ontworpen voor moderne klaslokalen.

Meer veiligheid

Wanneer het om kinderen en jongeren gaat, staat veiligheid voorop. Veel Bloc rolgordijnen maken gebruik van een springveer systeem om de rolgordijnen te openen of te sluiten. Hierdoor is er geen koord. We kunnen bovendien rolgordijnen leveren die op afstand bestuurbaar zijn. Ook deze zijn ontworpen zonder koordjes of lussen.

Kostenbesparend

Met honderden mensen die een ruimte dag na dag betreden raken zaken die dagelijks gebruikt worden, zoals rolgordijnen, gemakkelijk vuil, beschadigd of stuk. Bloc rolgordijnen zijn met een vernieuwend ‘hook-on, hook-off’-systeem ontwikkeld dat ervoor zorgt dat u de stof eenvoudig kunt verwisselen. Dit is zeer kostenbesparend, aangezien u de stof kunt vervangen zonder het gehele systeem te hoeven vernieuwen. Ons standaard rolgordijnsysteem is gemaakt van de sterkste, meest duurzame materialen die we kunnen vinden, zodat het systeem voor vele jaren perfect werkt. Elk Bloc rolgordijnensysteem wordt bovendien met drie jaar garantie geleverd.

Ongeëvenaard donker

Ons innovatieve BlocOut-systeem maakt gebruik van een slim ontwikkelde cassette en zijgeleiders. Bovendien bezit het systeem een zeer dicht geweven stof, die ervoor zorgt dat uw lokalen volledig verduisterd kunnen worden. Dit is perfect voor bijvoorbeeld laboratoria of projectlokalen – BlocOut rolgordijnen houden zelfs het felste zonlicht tegen zonder een spoor van lichtauras.

Meer flexibiliteit

Naast onze keur aan gekleurde stoffen bieden we u de mogelijkheid om zelf een print voor de gordijnstof te ontwerpen. Denkt u hierbij aan kaarten, diagrammen of zelfs periodieke systemen. We ontwikkelen rolgordijnen voor u die zowel functionele als informatieve doeleinden kunnen dienen. Gemakkelijk te verwisselen stoffen stellen u in staat om prachtige rolgordijnen met passende prints te gebruiken.

Word een Bloc Blinds handelspartner

En ontdek 'Een wereld van verschil'

Word een handelspartner van Bloc Blinds en krijgt toegang tot onze innovatieve producten van wereldklasse, de Margin Maker, snelle en efficiënte klantenservice en toegang tot de beste rolgordijnen op de markt.

sign up
x