Facilitair management

Het is belangrijk dat uw gebouwen er eigentijds uitzien en uit blijven zien. Bloc Blinds produceert daarom duurzame en flexibele producten, die erop gemaakt zijn om lang mee te gaan, zelfs in een drukke omgeving.

Rolgordijnen die energie besparen en/of verduisterend zijn

Oudere gebouwen, hoe architectonisch prachtig ook, kunnen een groot gedeelte van de aanwezige energie verspillen. Moderne gebouwen, vaak licht en luchtig, hebben juist regelmatig een effectieve lichtregulering nodig. BlocOut is de eerste serie rolgordijnen die tot 43% op de stookkosten besparen, zoals onafhankelijk bewezen door de British Board of Agreement. De rolgordijnen zijn perfect voor ruimtes waar volledige duisternis gewenst is. Het unieke design van de BlocOut-cassette en -zijgeleiders zorgt voor een praktische, discrete aanvulling op elke ruimte. Voor grotere ramen hebben we de BlocOut 80 tot afmetingen van maar liefst 2400 x 2400 mm. Bloc rolgordijnen kunnen bovendien op maat besteld worden om alle dakraammerken van rolgordijnen te voorzien.

Rolgordijnen die gemakkelijk en voordelig kunnen worden verwisseld

Het Bloc Fabric Changer systeem is perfect voor drukke ruimtes en kamers waarin rolgordijnen voortdurend gebruikt worden. Het is bovendien de meest effectieve, simpele manier om uw ruimte er goed uit te laten zien. Met ons unieke ‘hook-on, hook-off’ Fabric Changer systeem kunnen uw klanten de stof gemakkelijk verwisselen zonder dat ze daarvoor het complete rolgordijnsysteem hoeven te vervangen. Dit maakt ons systeem tot een voordelige en duurzame oplossing. Het feit dat er geen gereedschappen nodig zijn zorgt voor een minimale verstoring van de drukke werkomgeving. Dankzij ons Fabric Changer systeem bent u in staat om rolgordijnen snel en eenvoudig te verwisselen. Een beschadigd stuk stof betekent niet langer dat u het hele rolgordijn hoeft te vervangen, maar slechts het gedeelte dat niet meer in orde is. U bespaart hiermee tijd en geld.

Rolgordijnen die gemakkelijk en door iedereen gemonteerd kunnen worden

Het Bloc Easy Fit-rolgordijnsysteem is ontworpen om gemakkelijk bij elk soort raam te kunnen worden geïnstalleerd, onafhankelijk van hoe gangbaar uw raam is. Geen rotzooi, rompslomp en gedoe. Het gepatendeerde Guide Dog systeem stelt u in staat de cassette perfect uit te lijnen met een eenvoudig maar solide schuifsysteem. Dit allemaal zonder enige gereedschap of schade aan uw muren.

Word een Bloc Blinds handelspartner

En ontdek 'Een wereld van verschil'

Word een handelspartner van Bloc Blinds en krijgt toegang tot onze innovatieve producten van wereldklasse, de Margin Maker, snelle en efficiënte klantenservice en toegang tot de beste rolgordijnen op de markt.

sign up
x