Gezondheidszorg

Organisaties in de gezondheidszorg kunnen profiteren van ons innovatieve rolgordijnsysteem dat uw afdeling schoon houdt en dankzij de mogelijkheid tot volledige verduistering bijdraagt aan een goede nachtrust voor de patiënten.

Wij begrijpen dat in de gezondheidszorg zelfs de kleinste details speciale aandacht nodig hebben – daarom zijn onze rolgordijnen de beste keuze voor ziekenhuizen en gezondheidscentra.

Onze innovatieve rolgordijnen bieden een aantal slimme en praktische voordelen die ongemerkt op de achtergrond meehelpen:

Bespaar tijd, geld en red levens

Ons Fabric Changer systeem stelt u in staat om de stof met behulp van een ‘hook-on, hook-off’-systeem eenvoudig te vervangen. Op deze manier blijft de ruimte gemakkelijker schoon en worden infecties zoals MRSA tegengegaan. Tegelijkertijd bespaart u tijd, energie, kosten en worden de patiënten zo min mogelijk gestoord.

Bespaar energie

Onze BlocOut serie is de eerste serie rolgordijnen die tot 43% op de stookkosten besparen, zoals onafhankelijk bewezen door de British Board of Agreement. Hierdoor zijn ze een slimme investering voor ziekenhuizen en gezondheidscentra die vaak in oudere gebouwen gehuisvest zijn.

Word een Bloc Blinds handelspartner

En ontdek 'Een wereld van verschil'

Word een handelspartner van Bloc Blinds en krijgt toegang tot onze innovatieve producten van wereldklasse, de Margin Maker, snelle en efficiënte klantenservice en toegang tot de beste rolgordijnen op de markt.

sign up
x