Hotels

Bloc Blinds levert duurzame en flexibele producten die zelfs in de drukste omgeving lang meegaan. Waar duurzaamheid, kwaliteit, stijl en gebruiksvriendelijkheid belangrijk zijn, bieden wij de oplossing.

Rolgordijnen die energie besparen en/of verduisteren

Oudere gebouwen, hoe architectonisch prachtig ook, kunnen een groot gedeelte van de aanwezige energie verspillen. Moderne gebouwen, vaak licht en luchtig, hebben juist regelmatig een effectieve lichtregulering nodig. BlocOut is de eerste serie rolgordijnen die tot 43% op de stookkosten besparen, zoals onafhankelijk bewezen door de British Board of Agreement. De rolgordijnen zijn perfect voor ruimtes waar volledige duisternis gewenst is. Het unieke design van de BlocOut-cassette en -zijgeleiders zorgt voor een praktische, discrete aanvulling op elke ruimte. Voor grotere ramen hebben we de BlocOut 80 tot afmetingen van maar liefst 2400 x 2400 mm. Bloc rolgordijnen kunnen bovendien op maat besteld worden om alle dakraammerken van rolgordijnen te voorzien.

Rolgordijnen die snel en voordelig verwisseld kunnen worden

Onze rolgordijnen zijn zeer geschikt voor drukke ruimtes en op plaatsen waar rolgordijnen veelvuldig gebruikt worden. Ons Fabric Changer systeem is de meest effectieve, eenvoudige manier om uw ruimtes er eigentijds uit te laten zien. Met behulp van ons unieke ‘hook-on, hook-off’-systeem kunnen uw klanten de rolgordijnstof gemakkelijk vervangen zonder het gehele rolgordijnsysteem te hoeven verwisselen. Dit maakt ons product tot een voordelige en duurzame oplossing.

Rolgordijnen die gemakkelijk en door iedereen gemonteerd kunnen worden

Het Bloc Easy Fit-rolgordijnsysteem is ontworpen om gemakkelijk bij elk soort raam te kunnen worden geïnstalleerd, onafhankelijk van hoe gangbaar uw raam is. Geen rotzooi, rompslomp en gedoe. Het gepatendeerde Guide Dog systeem stelt u in staat de cassette perfect uit te lijnen met een eenvoudig maar solide schuifsysteem. Dit allemaal zonder enige gereedschap of schade aan uw muren.

Word een Bloc Blinds handelspartner

En ontdek 'Een wereld van verschil'

Word een handelspartner van Bloc Blinds en krijgt toegang tot onze innovatieve producten van wereldklasse, de Margin Maker, snelle en efficiënte klantenservice en toegang tot de beste rolgordijnen op de markt.

sign up
x